Ukrán orosz

Shulga szerint Volodimir Zelenszkij ukrán államfő tisztában van vele hogy káosz uralkodna el országán ha nem a nemzeti érdekeknek megfelelően járna el. A portál Orbán Viktor múlt heti moszkvai útjával kapcsolatban Szijjártót arról kérdezte hogy miért ismételte meg a magyar miniszterelnök Vlagyimir Putyin álláspontját arról hogy Oroszországnak nem áll szándékában megtámadni Ukrajnát.


Pin On Kelt

Nem tudjuk megakadályozni őket abban hogy ilyen hamis információkat fabrikáljanak de ragaszkodunk ahhoz hogy nem adunk le lövéseket semmilyen polgári infrastruktúrára vagy a Rosztovi területre Oroszországban - mondta Pavlo Kovalcsuk az AFP francia hírügynökségnek.

. Oroszország az elmúlt hetekben mintegy 130 ezer katonát sorakoztatott fel az orosz-ukrán határon Fehéroroszországban és a Krím-félszigeten és bár orosz tisztségviselők szerint csupán hadgyakorlatot folytatnak több hírszerzési forrás szerint akár napokon belül kezdetét veheti egy Ukrajna elleni háború. Az ukrán nyilatkozó orosz félretájékoztatási akcióra hivatkozott. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert az egyre fokozódó orosz-ukrán konfliktusról kérdezte az Euronews. Az orosz verzió szerinti haladás olyan mértékben összeegyezhetetlen az ukrán szuverenitással hogy ez idáig a kormány szempontjából jobban megérte fenntartani a bizonytalanságot.

Az ukrán hadműveleti parancsnokság vasárnap reggeli jelentése szerint az elmúlt napban az orosz megszálló erők 136-szor sértették meg a tűzszünetet a Donyec-medencei frontvonal mentén ebből 116 alkalommal a minszki megállapodásokban tiltott nehézfegyverek bevetésével. Éjféltől vasárnap délelőtt 11 óráig húsz tűzszünetsértést jegyeztek fel az ukrán erők. Amit több orosz cár és uralkodó nyíltan megfogalmazott hogy nincs orosz birodalom Ukrajna nélkül. Ágyúcsövek árnyékában zajlott az újabb PutyinOrbán-találkozó Moszkvában ahová a magyar miniszterelnök a béke követeként utazott majd egy értékes gázmegállapodás ígéretével távozott.

Közben Moszkva folytatódó katonai erőfitogtatása jelzi hogy Ukrajnában akár a legrosszabb eshetőségekre is számítani kell. A helyzetről kedden is ellentmondásos információk. Vlagyimir Putyin elnök nagyon is tisztában van azzal hogy ameddig Ukrajna nincs az ellenőrzése alatt addig azok a tervei hogy visszaállítja az egykori Szovjetunió területi dominanciáját kudarcra vannak ítélve.


Pin On Orosz Es Ukran Nok Hazassag


Pin On Nemzeti


Pin On Collection Around The World


Pin Na Doske Aprohirdetesek


Turolepeny Szirnyiki Food Breakfast Pancakes

Komentar

Postingan populer dari blog ini

the lost wild game

golo euler ehefrau

Bolivia Vs Paraguay En Vivo